¿Que es la EXPERIENCE CERDANYA?

Es una activitat lúdica i de futbol que tindrà lloc el dies del 25 al 30 de juny de 2019 a la Cerdanya amb entrenadors/es qualificats .
Els jugadors/es es poden inscriure lliurement a l’ EXPERIENCE Cerdanya.
Els dies 25,26 i 27 de juny es duran a terme els entrenaments a les instal·lacions esportives d’Alp en horaris de mati i tarda.
Els dies 28, 29 i 30 els jugadors/es competiran al torneig Internacional de futbol Pyrenees CUP abans Cerdanya CUP, torneig que es disputa a les localitats veïnes d’Alp com són Bellver de Cerdanya, Llívia, Puigcerdà, Oseja, i al mateix terreny de joc que hem entrenat d’Alp.
Els participants a l’EXPERIENCE CERDANYA, en el moment dels partits competiran amb el nom de SET11 esports.
L’allotjament serà a l’Hotel Roca d’Alp i a pensió complerta.
En el temps que no estarem dedicant al futbol, realitzarem altres activitats com seran piscina, passejos, jocs així com activitats de nit.
El descans, la bona convivència, el respecte i la competició esportiva són aspectes que treballarem i posarem en pràctica.
Es una nova EXPERIENCE per als vostres fills/es, amb jugadors d’arreu de Catalunya que volen conèixer de i passar-ho bé a la Cerdanya tot jugant a futbol.

Vídeo resumen

Inscripciones

Una vez hecha la Pre-inscripción, recibiréis una contraseña para poder acceder y continuar haciendo la inscripción. Encontrarás los documentos necesarios para la inscripción al acontecimiento. Recuerda que para realizar la inscripción tenéis que tener la contraseña de descarga.